Ιούνιος 2012

Μ. Κουράκου: Αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του Μπαλοτέλι και δηλώνει πως τον αγαπά ακόμα!

Η Μπέττυ δεν διστάζει να χαρακτηρίσει τον πρώην της πιο «in» από τον Σισέ, αλλά και καλύτερο παίκτη ενώ παραδέχτηκε πως ακόμα τον αγαπάει και είναι σίγουρη πως και εκείνος της αγαπάει.

Πρεμιέρα με celebrities για Μπότση - Μπεγνή - Βλάχο! Φωτογραφίες

Η “Κόντρα” όπως ονομάζεται η παράσταση ξεκινά ανάμεσα στην Τζένη Μπότση, τον Μέμο Μπεγνή και τον Δημήτρη Βλάχο που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στη σκηνή. Μαζί τους είναι και ένα cast νέων καλλιτεχνών που αποτελείται από τους: Χριστίνα Πομόνη, Στέργια Μιχαήλου, Έυα Μπάιλα, Έλενα Ρίζου, Άντρια Ράστη, Θεοδόση, Νίκο Κερκένη και Τηλέμαχο Ζώη.

Σόιμπλε: Ποτέ στη ζωή μου ευρωομόλογο χωρίς ραδγαίες μεταρρυθμίσεις

Κατά των ευρωμολόγων «για όσο ζει» τάχθηκε και ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, εκτός αν της εισαγωγής τους προηγηθούν ραγδαίες μεταρρυθμίσεις. «Αν τα ευρωομόλογα γίνονται αντιληπτά σαν κάτι που θα εισαχθεί χωρίς να προηγηθεί κοινή οικονομική πολιτική, πρόκειται για κάτι που ούτε εγώ θέλω για όσο ζω» δήλωσε χαρακτηριστικά, θυμίζοντας την ανάλογη πρόσφατη δήλωση της Γερμανίδας καγκελαρίου σε κομματική σύσκεψη.

Τουρκία: «Αποφασιστική», αλλά εντός διεθνούς δικαίου, απάντηση στη Συρία

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Πλήρες μνημόνιο ήθελε η ΕΕ για την Κύπρο

Οι Ευρωπαίοι θέλουν να διασφαλίσουν ότι στην κυπριακή οικονομία θα προωθηθούν αλλαγές, που επισημαίνουν εδώ και καιρό, καθώς θεωρούν ανεπαρκή τα μέτρα που λήφθηκαν μέχρι τώρα. Η στήριξη της κυπριακής οικονομίας

Αίτημα για βοήθεια στο ΔΝΤ απεύθυνε η Κύπρος

Ο υπουργός Οικονομικών Βάσος Σιαρλή, σχολιάζοντας τις δηλώσεις της επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ, ότι σήμερα έλαβε πρόσκληση από τις κυπριακές αρχές για συμμετοχή στην εξωτερική οικονομική βοήθεια για αναχαίτιση των κινδύνων που αντιμετωπίζει η οικονομία της χώρας, απάντησε: «Ναι, έχουμε απευθυνθεί και στο ΔΝΤ».

Έκτακτο: Τηλεφώνημα για βόμβα στον Άρειο Πάγο

Εκκενώθηκε το κτίριο του Αρείου Πάγου ύστερα από τηλεφώνημα αγνώστου για τοποθέτηση βόμβας.Στην περιοχή έχουν σπεύσει δυνάμεις της αστυνομίας για έρευνα στο χώρο, ενώ περιπολικά έχουν αποκλείσει όλους τους δρόμους με πρόσβαση στην οδό Λουκάρεως. Αυξημένη είναι η κίνηση των οχημάτων στη λεωφόρο Αλεξάνδρας.Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

"Όσο ζω δεν πρόκειται να είναι κοινή η ευθύνη ...

Την πεποίθηση ότι η Ευρώπη δεν πρόκειται να «αμοιβαιοποιήσει» την ευθύνη για το χρέος της όσο η ίδια ζει εξέφρασε η γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, κατά τη διάρκεια ομιλίας της προς ένα από τα κόμματα της κυβερνητικής συμμαχίας, σύμφωνα με πληροφορίες του πρακτορείου Reuters. Τα σχόλια της κ. Μέρκελ, εάν αληθεύουν, αποτελούν την πλέον απόλυτη απόρριψη των προτάσεων για έκδοση ευρω-ομολόγων, κοινών τίτλων με ενιαίο επιτόκιο για τα 17 κράτη μέλη της ευρωζώνης.

Ανήλικος στην Κύπρο, δικάστηκε χωρίς δικηγόρο και ...

Για την συγκεκριμένη περίπτωση, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Λουκάς Λουκά, ανέφερε ότι «το παιδί κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσής του, βρισκόταν υπό τη νομική φροντίδα της διευθύντριας Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας, λειτουργός της οποίας έκανε πρόταση προς τους γονείς για εξασφάλιση από τις ΥΚΕ δικηγόρου υποστήριξής του, αλλά οι γονείς επέμεναν ότι θα ανέθεταν οι ίδιοι σε δικό τους δικηγόρο την υπεράσπιση του παιδιού τους, πράγμα το οποίο δεν έπραξαν».

Σελίδες