Οκτώβριος 2013

Έρωτας με μήνυμα

Καλησπέρα είμαι η Λέτα και έχω κάποιες απορίες αν μπορείτε να βοηθήσετε. Μόλις κατάφερα να βγω από μια πολύ άσχημη σχέση με έναν άνθρωπο που όχι απλά με καταπίεζει τρομερά αλλά με υποτιμούσε σαν προσωπικότητα με κάθε τρόπο και δυστυχώς έχει καταφέρει να με περιορίσει και να με αποξενώσει από όλους γύρω μου. Μπορεί να μάζεψα αρκετή δύναμη για να βγω από όλη αυτή την κατάσταση αλλά δεν ξέρω αν είμαι έτοιμη για να βγω και να γνωρίσω καινούριους ανθρώπους αν και θέλω μια νέα αρχή στην ζωή μου.

Αθωώση της δασκάλας

Η δασκάλα που τον Μάιο του 2011 είχε κατηγορηθεί για τον θάνατο ενός 11χρονου μαθητή της που κρεμάστηκε μετά την αποβολή που του είχε δώσει αθωώθηκε από τα δικαστήρια της Γαλλίας.

Ο χορός του Ησαΐα

Γεια σας, με λένε Ησαΐα και σε ένα μήνα θα χορέψω τον χορό μου στην εκκλησία με την μελλοντική γυναίκα μου. Όλα ξεκίνησαν πριν ένα χρόνο όταν πάνω σε μια περίεργη φάση της ζωής μου μετά από ένα επώδυνο χωρισμό, αποφάσισα να δοκιμάσω τα sites γνωριμιών. Ο λόγος που κατέφυγα σε αυτή τη λύση δεν ήταν ούτε ο φόβος μου να γνωρίσω μια γυναίκα αλλά ούτε ότι είχα χάσει την εμπιστοσύνη μου. Η πραγματικότητα είναι ότι απλά είχα πολύ περιορισμένο χρόνο εξαιτίας της δουλειάς η οποία καταλαμβάνει σχεδόν όλη τη μέρα μου.

Ο οδηγός σώθηκε

Ο οδηγός του οχήματος που ανατράπηκε στα Χανιά χωρίς ακόμα οι αρχές να ξέρουν τον λόγο κατάφερε να βγει σώος από το αμάξι του και για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο των Χανιών.

Κατέλαβαν λεωφορείο φοιτητές

Στην Κομοτηνή χθες το μεσημέρι στην περιοχή των ΚΤΕΛ φοιτητές της Αριστερής Ενότητας κατέλαβαν ένα λεωφορείο για να δείξουν την εναντίωση τους και την άρνησή τους με το κάθε φορά που πηγαινοέρχονται στην σχολή τους να πρέπει αν πληρώνουν εισιτήριο 0.60 λεπτών.

Σελίδες