Νοέμβριος 2013

Η πορεία πρός την ευτυχία

Ας το δεχτούμε, στη σημερινή εποχή όλοι ζούμε με πολύ γρήγορους ρυθμούς είμαστε συνέχεια δουλειά-σπίτι,σπίτι-δουλεία κι μια μέρα έχουμε για να βγούμε έξω να κάνουμε καμιά γνωριμία. Πρέπει όμως όλοι μας να κάνουμε παράκαμψη προς την ευτυχία.Υπάρχουν πολλά site γνωριμιών που θα σου πουν και καλά δωρεάν γνωριμίες.Το έχουν κάνει πολλοί αυτό είναι το δόλωμα που σου ρίχνουν. Πόσο αποτελεσματικό μπορεί είναι όμως?Για άλλη μια φορά απογοητεύεσαι.

Μια απάντηση ρε παιδιά...

Καλησπέρα σας είμαι η Αλίκη και θέλω βοήθεια, γνώρισα τον φίλο μου μέσω μιας υπηρεσίας μηνυμάτων με τον αριθμό 54122, και τώρα θέλω να σταματήσω αυτήν την υπηρεσία γιατί πλέον δεν την χρειάζομαι αφού βρήκα αυτό που αναζητούσα, και επιπλέον θα μου δημιουργήσει ένα σωρό προβλήματα αν συνεχίσει να χτυπάει το κινητό μου με μηνύματα γιατί ο φίλος μου θα νομίζει ότι εγώ ακόμα ψάχνω, ξέρει κάποιος πως να το σταματήσω? Σας παρακαλώ είναι μεγάλη ανάγκη

Δώστε μου τα φώτα σας ρε παιδιά...!!!

Πως τα φέρνει καμιά φορά η ζωή, εκεί που ψάχνεις απεγνωσμένα να γνωρίσεις καμιά κοπέλα και να κάνεις μια σχέση σαν φυσιολογικός άνθρωπος τώρα θέλεις δυο και δεν ξέρεις ποια να διαλέξεις.

Η λύση στο πρόβλημα μου

Καλησπέρα, η προσωπική μου ζωή μέχρι πριν λίγο καιρό μπορώ να πω ότι ήταν για κλάματα, τίποτα σπουδαίο που θα μπορούσα να είμαι περήφανος για αυτό. Δεν μπορώ να πω ότι αισθάνομαι καλά για αυτό αλλά ήμουν μικρός και δεν με ένοιαζε κάτι παραπάνω μόνο να μαζέψω εμπειρίες και να ικανοποιώ τις ανάγκες που είχα την εκάστοτε στιγμή. Όμως περνώντας τα χρόνια αυτό άλλαξε, πλέον νιώθω πιο ώριμος και θέλω κάτι πιο σοβαρό και ειλικρινές.

Σελίδες