Ιανουάριος 2015

Το τρολάρισμα του Χουαφράν στον Νεϊμάρ!

Το παιχνίδι Κυπέλλου μεταξύ των ομάδων της Ατλέτικο Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα, που εξελίχθηκε το βράδυ της Τετάρτης, παρείχε πληθώρα θεάματος στους φιλάθλους.

Γερά νεύρα, απίστευτα γκολ, δυνατές μάχες, «ξύλο» στη φισούνα αλλά και ένα παπούτσιπου εκτοξεύτηκε προς τη μεριά του επόπτη, είναι μερικά απο όσα χαρακτήρισαν το συγκεκριμένο ματς.

Αυτό που έμεινε περισσότερο όμως, είναι το απίστευτο τρολάρισμα του Χουαφράν στον Νεϊμάρ, ο οποίος, όπως φάνηκε, θυμήθηκε την 7αρα της Γερμανίας επί της Βραζιλίας.

Tags: 

Απίστευτο ξύλο σε αγώνα ποδοσφαίρου.

Μπορεί ο συγκεκριμένος αγώνας να έγινε πριν απο δύο χρόνια, τα σοκαριστικά πλάνα όμως δόθηκαν στη δημοσιότητα μόλις λίγες μέρες πριν, αφήνοντας με το στόμα ανοιχτό τους πανταχού φιλάθλους.

Μπορεί η βία στα γήπεδα να μην είναι κάτι το καινούριο, δεν παύει όμως να συγκλονίζει, ειδικά οταν ξεπερνά τόσο πολύ τα όρια.

Tags: 

Ο Μάξι Λόπες και η «μπηχτή» στην πρώην.

Την ιστορία, λίγο-πολύ, όλοι την γνωρίζετε. Ο Μάξι Λόπες και η καλλονή σύζυγος του, πήραν υπό την προστασία τους τον νεαρό Μάουρο Ικάρντι, όταν εκείνος ήρθε στην Σαμπντόρια.

Τα πράγματα όμως άλλαξαν γρήγορα, αφού ο μικρός...Δον Ζουάν και η πληθωρική σεξοβόμβα αποφάσισαν να συνάψουν πιο...προσωπικές σχέσεις. Κάποια στιγμή λοιπόν, η Γουάντα Νάρα, σύζυγος και μάνα των παιδιών του Μάξι Λόπες του ανακοίνωσε ότι τον παρατάει για την αγκαλιά του Μάουρο Ικάρντι και από τότε κάθε φορά που οι δυο τους βρίσκονται στο ίδιο γήπεδο, το κλίμα μυρίζει μπαρούτι.

Tags: 

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είχε εμπλακεί σε σοκαριστικό τροχαίο.

Άγιο είχε όπως φαίνεται το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, ο Αργεντινός Φράνκο Χάρα, ο οποίος τον Σεπτέμβριο του 2014 είχε εμπλακεί σε απίστευτο τροχαίο ατύχημα, οι εικόνες του οποίου θα σας κόψουν την ανάσα.

Ο Αργεντινός άσος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, το οποίο πρώτα έπεσε πάνω σε έναν ηλεκτρικό πυλώνα και μετά καρφώθηκε σε ένα δέντρο!

Tags: 

Άφησε την τελευταία της πνοή η 23χρονη Βιολέτα Ντεγκντιάρεβα.

Στα μόλις 23 της χρόνια, η χαρακτηρισμένη απο πολλούς ως η επόμενη Άννα Κουρνίκοβα, Βιολέτα Ντεγκντιάρεβα, έπεσε νεκρή μετά απο επεισόδιο καρδιακής ανεπάρκειας, κατά τη διάρκεια μίας προπόνησης, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά σχετικά δημοσιεύματα.

Η είδηση του θανάτου της μάλιστα άργησε να κυκλοφορήσει στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και το έγινε ευρέως γνωστό μετά απο σχετικό ποστ που ανέβασε στο Facebook η στενή της φίλη και επίσης παίκτρια του τένις, Αναστασία Βντονένκο, η οποία, φανερά σοκαρισμένη θέλησε να πει το τελευταίο αντίο στη φίλη της.

Tags: 

Απίστευτο γκολ μέσα σε μόλις 5 δευτερόλεπτα.

Με το στόμα ανοιχτό τους άφησε όλους με την γκολάρα του ο Γιούλιαν Κοχ, πέντε δευτερόλεπτα αφότου άρχισε ο αγώνας!

Σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας ανάμεσα στη Ζανκτ Πάουλι και τη Βίντερτουρ, η ελβετική ομάδα βρέθηκε να κάνει τη σέντρα του αγώνα, όμως οι παίκτες της έκαναν λάθος μόλις στη δεύτερη πάσα και έτσι κατάφερε να κλέψει τη μπάλα ο Γιούλιαν Κοχ.

Tags: 

Πυρά αγγλικού τύπου κατά Μιραλά.

Δυσμενή σχόλια στο διαδίκτυο αλλά και έντονα πυρά απο τον αγγλικό τύπο προκάλεσε ο ταλαντούχος Βέλγος, Κέβιν Μιραλάς.

Ο Βέλγος επιθετικός, αγνοώντας όχι μόνο τον εσωτερικό κανονισμό της ομάδας του, αλλά και τους συμπαίκτες του και τον βασικό εκτελεστή της ομάδας, Λέιτον Μπέινς, αποφάσισε να εκτελέσει ο ίδιος το κερδισμένο πέναλτι της Έβερτον.

Για καή του τύχη όμως, ατύχησε απο την άσπρη βούλα και στο τελικά αντικαταστάθηκε απο το Ρομπέτρο Μαρτίνες στο ημίχρονο, κάτι που θεωρήθηκε απο πολλούς ως τιμωρία προς το πρόσωπο του.

Tags: 

«Ξυλοφόρτωσαν» διαιτητή κατά τη διάρκεια αγώνα.

Σκηνές απίστευτης και ωμής βίας εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια ενός ποδοσφαιρικού αγώνα, στα πλαίσια του τοπικού πρωταθλήματος στη Λάρισα.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης μεταξύ των ομάδων του Αρη Αγ.Κωνσταντίνου και των Καμένων Βούρλων, κ.Κυριακόπουλος, δέχτηκε σφοδρή επίθεση απο τους γηπεδούχους, μετά απο απόδειξη πέναλτι.

Αυτή η απόφαση, όπως φαίνεται, εξόργισε τους παίκτες του Άρη, οι οποίοι επιτέθηκαν στον διαιτητή, χτυπώντας και χέρια και με πόδια, χωρίς κανείς να τον προστατεύει.

Tags: 

15χρονος απο τις Σέρρες στα Draft του NBA…

Ένα 15χρονο παιδί απο τις Σέρρες έβαλαν στόχο οι scouters των Chicago Bulls…
O δεκαπεντάχρονος Μηνάς Αυγουστής με τα 214 εκατοστά του ύψους του είναι ενα πολλά υποσχόμενο αστέρι σύμφωνα με τους αμερικανούς ειδικούς.
Ο νεαρός μπασκετμπολίστας εδώ και δυο χρόνια είναι στο στόχαστρο μεγάλων ευρωπαικών συλλόγων (Ολυμπιακός, Παναθηναικός, Ρεαλ Μαδρίτης , Μακάμπι) όμως ο πατέρας και μάνατζερ του Αγησίλαος Αυγουστης είναι πραγματικός κέρβερος.
Οι πρώτες επαφές έχουν γίνει και φέρεται ο 15χρονος να έχει λάβει ήδη πρόταση 18 εκατομμυρίων δολλαρίων το χρόνο απο τους Bulls.

Tags: 

Τερμαφύλακας έφαγε ένα γελοίο γκολ.

Οι γκάφες που έχουν αντικρύσει τα μάτια μας μέσα στα γήπεδα, σε παγκόσμιο επίπεδο, απο διάφορους παίκτες, είναι άπειρα και πολλές φορές αστεία. Με κάποιο μαγικό τρόπο όμως, το ελληνικό ποδόσφαιρο κατάφερε να ανεβάσει τον πήχη ακόμα πιό ψηλά!

Στο παιχνίδι της Football League ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και τον Εθνικό Γαζώρου για τον Βόρειο Όμιλο, ο πορτιέρο των γηπεδούχων Αλέξανδρος Κασμερίδης σε σουτ του Κώστα Κρεββατά αντί να αποκρούσει την μπάλα επέλεξε να κάνει… μονόζυγο. Αποτέλεσμα αυτού να δεχθεί το γκολ και να γίνει το σκορ 3-2.

Tags: 

Σελίδες