Φεβρουάριος 2015

Απίστευτες σκηνές με χούλιγκανς στη Λαμία.

Την ώρα που το ελληνικό ποδόσφαιρο κινδυνέυει να μπει στο… «ψυγείο» επ’ αόριστον, ορισμένοι «φίλαθλοι» έδωσαν έναν ακόμη λόγο και τροφή για αρνητικά σχόλια σε όσους θεωρούν πως η κατάσταση αθεράπευτα «άρρωστη».

Στον αγώναπου πραγματοποιήθηκε μεταξύ της Λαμίας και της Αναγέννησης Καρδίτσας, με σκορ 2-1, σημειώθηκαν απίστευτα επεισόδια. Πριν καν να ξεκινήσει ο αγώνας, δεκάδες οπαδοί με καλυμμένα τα πρόσωπά τους ήρθαν σε συμπλοκές με τις αστυνομικές αρχές, χρησιμοποιώντας σαν όπλα καρέκλες και οτιδήποτε άλλο έβρισκαν μπροστά τους.

Tags: 

Tα πήρε στο κρανίο ο Ντάνι Αλβες.

Πυρ και μανία φάνηκε πως έγινε ο Ντάνι Άλβες με την απόφαση του Λουίς Ενρίκε να τον «αποσύρει», κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Μπαρτσελόνα με τη Μάντσεστερ Σίτυ, για την πρώτη πράξη της φάσης των 16 του Champions League.

Ο Βραζιλιάνος διεθνής αμυντικός παραχώρησε στο 57΄τη θέση του στον συμπατριώτη του Αντριάνο, σχεδόν αμέσως μετά τη φάση που έγινε το φάουλ από τον Γκαέλ Κλισί, το οποίο είχε φυσικά ως συνέπεια την αποβολή του Γάλλου αμυντικού της γηπεδούχου.

Tags: 

Βίντεο απο τη Λεωφόρο-Βροχή οι φωτοβολίδες.

Το φως της δημοσιότητας είδαν νέα σοκαριστικά πλάνα απο τα επεισόδια που εξελίχθηκαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, στη Λεωφόρο.

Λίγο πριν τη σέντρα της αναμέτρησης και δευτερόλεπτα αφότου ο Αντώνης Νικοπολίδης, ο Βίτορ Περέιρα και μερικοί άλλοι παίκτες βγήκαν το γήπεδο, οργισμένοι οπαδοί ξεκίνησαν να εισβάλλουν στον αγωνιστικό χώρο, ενώ απο πίσω οι φωτοβολίδες έπεφταν βροχή.

Τα επεισόδια αυτά έχουν προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις και απο τις δύο πλευρές, οι οποίες φαίνεται να εντείνονται όσο περνάνε οι μέρες.

Tags: 

Ολυμπιακός:Να τιμωρηθεί ο Παναθηναϊκός.

Ποικίλα σχόλια έχουν δημιουργηθεί απο τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, στη Λεωφόρο, βάζοντας τους υπεύθυνους του Ολυμπιακού σε μεγάλες σκέψεις.

Στον Πειραιά, απο την άλλη, οι ερυθρόλευκοι δηλώνουν πως δεν θα το αφήσουν να περάσει έτσι και ζητάνε την παραδειγματική τιμωρία των πράσινων.

Τα γεγονότα δεν είναι λίγα, καθώς γίνεται λόγος για τραυματισμό του Κασάμι, ο οποίος κάηκε σε δύο σημεία του χεριού του απο φωτοβολίδα, και του αναλυτή Λεμονάκη, ο οποίος τραυματίστηε στο πόδι.

Tags: 

Νέο «απόκτημα» για τη Γιουνάϊτεντ.

Στην απόκτηση ενός νέου και άκρως ταλαντούχου παίκτη προχώρησε η ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, η οποία πρόσθεσε στο δυναμικό έναν 16χρονο Βέλγο, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά καθημερινή φυλλάδα της χώρας.

Ο 16χρονος άσος, ονόματι Ίντι Μποουνεν, θεωρείται ως ένας απο τους πιό ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της χώρα, δήλωσε χαρακτηριστικά η Nieuwsblad.

Ο νεαρός Μπόουνεν, τις τελευταίες ημέρες, βρίσκεται στην Αγγλία, με τη συνοδεία των γονιών του, και συμμετέχει σε εντατικές προπονήσεις, στις ακαδημίες των Κόκκινων Διαβόλων, όπως ονομάζονται.

Tags: 

Αναβολή για ΑΕΚ- Ολυμπιακό.

Και με τη βούλα πλέον έγινε η αναβολή της ρεβάνς για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, μεταξύ των ομάδων της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, μετά απο σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΟ.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοίνωσε τις ημερομηνίες για όλες τις δεύτερες αναμετρήσεις των προημιτελικών του Κυπέλλου, αφήνοντας όμως εκτός αυτήν μεταξύ της Ένωσης και των ερυθρόλευκων.

Tags: 

Σοκαριστική ρατσιστική συμπεριφορά οπαδών της Τσέλσι κατά έγχρωμου πολίτη.

Σε ρατσιστικό παραλήρημα κατέληξε η άκρως ανάρμοστη συμπεριφορά μερικών οπαδών της Τσέλσι, οι οποίοι βρισκόντουσαν μέσα στο μετρό και δεν επέτρεψαν σε έναν έγχρωμο άνθρωπο να επιβιβαστεί, ενώ παράλληλα φώναζαν το απίστευτο μότο: «We’re racist, we’re racist, and that’s the way we like it».

Tags: 

Βγήκε απο το χειρουργείο ο Φουστέρ.

Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε τη Δευτέρα ο Νταβίντ Φουστέρ, ο οποίος αναγκάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, μετά απο βαρύ τραυματισμό που είχε στο χέρι.

Ο Ισπανός άσσος του Ολυμπιακού τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την ΑΕΚ και τώρα ξεκινά τη διαδικασία της αποκατάστασης του τραύματος.

Tags: 

Τότε και τώρα.

Όλοι μας έχουμε τις προτιμήσεις και τις αδυναμίες μας όσον αφορά τα διάφορα αστέρια της μπάλας, τα οποία έχουν παρουσιαστεί ανά τα χρόνια.

Τους έχετε αγαπήσει, τους έχετε υποστηρίξει, τους έχετε ζητωκραυγάσει και σίγουρα έχετε πανηγυρίσει μαζί τους. Μπορεί να έχουν εκατομμύρια θαυμαστές, να έχουν λύσει το (οικονομικό) πρόβλημα της ζωής τους και σε κάθε τους εμφάνιση να γνωρίζουν την αποθέωση

Πόσα όμως γνωρίζετε για το παρελθόν τους; Πού μεγάλωσαν; Πως ήταν σαν παιδιά; Έχουν αλλάξει ή έχουν παραμείνει ίδιοι;

Tags: 

Με νέο κάταγμα στο χέρι ο Φουστέρ.

Δεν λέει να φύγει το μαύρο συννεφάκι της γκαντεμιάς, που πλανάται πάνω απο τον Ολυμπιακό, αφού οι κακοτοπιές δίνουν και παίρνουν , με νεότερη τον αναπάντεχο τραυματισμό του Φουστέρ, ο οποίος έπαθε κάταγμα στο χέρι, μετά απο μία καταλάθος κλωτσιά που «έφαγε» απο συμπαίκτη του, κατά τη διάρκεια προπόνησης.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός δήλωσε στο λογαριασμό του στο facebook πως είναι τρομερά απογοητευμένος με αυτή την τροπή των πραγμάτων, αλλά και με την απόδοση της ομάδας του στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ, ενώ υποσχέθηκε πως θα επανέλθιε δριμύτερος.

Tags: 

Σελίδες