Απρίλιος 2015

Νέο κύμα κραξίματος για τον Ρονάλντο.

Και εκεί που μία ολόκληρη ομάδα πανηγυρίζει για το γκολ που μόλις μπήκε, βλέπεις ξαφνικά ένα κεφάλι να είναι έτοιμο να βάλει τα κλάματα απο τα νεύρα του, θυμίζοντας μικρό παιδάκι που του πήραν το παιχνίδι και ετοιμάζεται να γκιρινιάξει.

Μιλάμε φυσικά για τον Ρονάλντο, ο οποίος…ξενέρωσε επειδή τον πρόλαβε ο Άλβαρο Αρμπελόα και έστειλε εκείνος τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Ρεάλ Μαδρίτης με την Αλμερία.

Tags: 

Τσιρλίντερ έβαλε κατά λάθος…τρικλοποδιά σε ποδοσφαιριστή!

Με ένα αναπάντεχο τάκλιν απο μία τσιρλίντερ, ο αρχηγός της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ βρέθηκε πεσμένος στο γρασίδι του γηπέδου!

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης μεταξύ της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ με τη Γκόμελ. Μία κοπέλα απο την ομάδα των τσιρλίντερς έκανε την είσοδο της στο γήπεδο και, κατά λάθος, παρέσυρε στο διάβα της τον αρχηγό της ομάδας, Ντμίτρι Λιχτάροβιτς.

Παρόλο που τον είδε, η άτυχη κοπέλα δεν πρόλαβε να σταματήσει και έτσι ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής βρέθηκε στο έδαφος, μετά απο μία θεαματική κωλοτούμπα!

Tags: 

Ποδόσφαιρο στη λάσπη αλά…Ισλανδικά!

Έχουμε συνηθίσε να βλέπουμε αγώνες ποδοσφαίρου να διαδραματίζονται σε εντυπωσιακά στάδια, σε μικρά γηπεδάκια, σε φρέσκο γρασίδι, σε συνθετικό χλοοτάπητα, σε αλάνες, ακόμα και στο δρόμο.

Σίγουρα όμως δεν έχουμε απολαύσει ποτέ έναν αγώνα σαν και αυτόν που διοργάνωσαν μερικοί τρελοί Ισλανδοί, οι οποίοι αποφάσισαν να πάνε τον όρο «ποδόσφαιρο» σε άλλη φάση, με το «Icelandic Mud Football».

Tags: 

Παντοτινός πρωταθλητής στις καρδιές όλων μας

Η πρόκριση του Ολυμπιακού σε βάρος της Μπαρτσελόνα δεν ήταν καθόλου εύκολη υπόθεση. Ούτε ακόμα όταν οι ερυθρόλευκοι κέρδισαν το ένα απο τα δυο παιχνίδια μέσα στην Ισπανία.
Παίζοντας με μια μπαρουτοκαπνισμένη ομάδα με συνεχόμενες συμμετοχές τα τελευταία χρόνια σε κάθε final four και αντιμετωπίζοντας ίσως τον καλύτερο point guard στον πλανήτη, οι πρωταθλητές κοίταξαν την Μπαρτσελόνα κατάματα και της έδειξαν απο την αρχή ποιός είναι το αφεντικό.

Tags: 

Ενοχλήσεις για τον Βεζένκοφ.

Τέλος δεν φαίνεται να έχει η ατυχία με τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ του Άρη! Ο ταλαντούχος φόργουορντ των «κίτρινων» επέστρεψε την Τετάρτη (22/4) στις προπονήσεις, όμως μόλις μία μέρα μετά ένιωσε και πάλι τις γνωστές ενοχλήσεις στο ισχίο, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να ολοκληρώσει το πρόγραμμα!

Κατά συνέπεια, ο Βούλγαρος διεθνής θα υποβληθεί σήμερα σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να ελεγχεί ακριβώς το μέγεθος της ζημιάς, κάνοντας τη συμμετοχή του στο προσεχές ματς, που θα πραγματοποιηθεί στα Τρίκαλα, εξαιρετικά αμφίβολη.

Tags: 

Απίστευτη γκολάρα με άρωμα Βραζιλίας.

Με ένα πραγματικά εντυπωσιακό γκολ εξασφάλισε την πρόκριση της Ατλέτικο Μινέιρο στις 16 καλύτερες ομάδες του Κόπα Λιμπερταδόρες ο Ραφαέλ Καριόκα.
Οι βραζιλιάνοι κατάφεραν να επικρατήσουν της Κόλο Κόλο, τα ξημερώματα της Πέμπτης (23/4), με τον 25χρονο ταλαντούχο μέσο να σκοράρει στο 79ο λεπτό, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 2-0.

Tags: 

Ακραία συμπεριφορά απο το Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Ένα σοκαριστικό περιστατικό στην ιστορία της Ευρωλίγκα κατέγραψαν οι διαιτητές που διηύθυναν την χθεσινή αναμέτρηση του ΟΑΚΑ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά στην έκθεσή τους οι τρεις διαιτητές, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα κι ενώ το κλίμα ήταν πανηγυρικό για τον θρίαμβο του τριφυλλιού, «ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, συνοδευόμενος απο 2 άντρες της ασφαλείας μπήκε στον χώρο των αποδυτηρίων των διαιτητών, πέταξε ένα κερί (!!!) του Παναθηναϊκού στον Τούρκο διαιτητή Ανκαραλί και στην πορεία εξαπέλυσε θύελλα απειλών και βρισιών».

Tags: 

Ένα ροζ βίντεο του κόστισε την καριέρα.

Πρόκειται για έναν ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή, ο οποίος κατάφερε να γίνει διάσημος σε όλη την Αγγλία, όχι όμως για κάποιο απο τα ποδοσφαιρικά του επιτεύματα αλλά λόγω ενός καυτού sex tape, το τίμημα φυσικά του οποίου φαίνεται πως πλήρωσε πολύ ακριβά
Μιλάμε φυσικά για τον Τζέι Χαρτ της Κλίθροου, ο οποίος είχε την...πρωτότυπη ιδέα να επιδοθεί σε σεξουαλικές πράξεις με μεθυσμένη ξανθιά οπαδό της ομάδας του και μάλιστα στον πάγκο όπου κάθεται ο προπονητής του, φορώντας το αγωνιστικό σύνολο του συλλόγου.!

Tags: 

19χρονος έχασε 2 δάχτυλα εξαιτίας μίας κροτίδας.

Το περιστατικό συνέβη λίγη ώρα μετά την έναρξη του αγώνα, καθώς ο άτυχος 19χρονος ο οποίος είναι φίλαθλος του ΠΑΣ Αχέρων, προσπάθησε να πιάσει μία κροτίδα, νομίζοντας πως είναι καπονογόνο. Αυτό είχε φυσικά ως αποτέλεσμα να ακρωτηριαστεί, χάνοντας έτσι δύο δάκτυλα απο το δεξί του χέρι, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα «atpreveza.gr».

Ο νεαρός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Καναλακίου κι στην πορεία στα Ιωάννινα, όπου και νοσηλεύεται.

Tags: 

Όταν το προβάδισμα αλλάζει χέρια 3 φορές...σε 3 δεύτερα!

Πόση ανατροπή μπορεί να αντέξει άραγε ένας φίλαθλος; Πόσο σασπένς μπορεί να χωρέσει μέσα σε μόλις τρία δευτερόλεπτα;

Η απάντηση δόθηκε περίτρανα απο τα play offs του πρωταθλήματος της Λετονίας, όπου, στον αγώνα της Γέκαμπιλς με τη Γιούρμαλα, το σκορ άλλαξε τρεις φορές στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα, κάνοντας το προβάδισμα να μεταπηδά κυριολεκτικά σαν μπαλάκι ανάμεσα στις δύο ομάδες, καταλήγοντας στη Γέκαμπιλς.

Παρακολουθήστε τα χαρακτηριστικά πλάνα:

Tags: 

Σελίδες