Ιούλιος 2015

Παρελθόν για την Εθνική Μεξικού ο Ερέρα.

Έτσι ξαφνικά και μάλιστα μόλις δύο ημέρες αφότου οδήγησε την ομάδα του στην κατάκτηση του Gold Cup, ο Μιγκέλ Ερέρα αποτελεί παρελθόν για την ομάδα της Εθνικής Μεξικού και όπως είναι προφανές δεν πρόκειται για αγωνιστικούς λόγους.

Ο προπονητής των "σομπρέρος" είχε απο που θα αποκαλούσαμε χαριτολογώντας μία "'άτυχη" στιγμή αφού, όπως γνωστοποιήθηκε, ξυλοκόπησε ένα δημοσιογράφο στο αεροδρόμιο της Φιλαδέλφειας.

Tags: 

"Σωτήρας" χαρακτηρίστηκε ο γιατρός του Ολυμπιακού.

Σωτήρια απεδείχθη πως ήταν η έγκαιρη επέμβαση του Χρήστου Θέου και του ιατρικού επιτελείου του Ολυμπιακού, όταν αντιλήφθηκαν πως ένας Τούρκος οπαδός είχε πάθει κρίση επιληψίας, αμέσως μετά το φιλικό μεταξύ Ολυμπιακού και Φενέρμπαχτσε.

Ο νεαρός οπαδός φάνηκε πως ήταν τυχερός μέσα στην ατυχία του, αφού το περιστατικό συνέβη τη στιγμή που η ιατρική ομάδα επιβιβαζόταν στο πούλμαν του Ολυμπιακού για να αποχωρήσει.

Tags: 

Τον δωδεκάχρονο Latouche κλείνει ο Ολυμπιακός.

Τα δίχτυα του στην αγορά της λατινικής Αμερικής έριξε το τμήμα scouting των ερυθρόλευκων και απέκτησε απο την ερασιτεχνική bost τον δωδεκάχρονο Didie Latouche κάνοντας έτσι ένα μεγάλο βήμα κοιτάζοντας το μέλλον.

Ο πιτσιρικάς αγωνίζεται στην θέση του επιτελικού χαφ και είναι διεθνής με την εθνική παίδων της Ουρουγουάης. Η μεταγραφή έγινε με την εισήγηση του Ανδρέα Νινιάδη που είδε στα πόδια του λιλιπούτειου ποδοσφαιριστή τον νέο Alvaro Recoba.

Tags: 

Δεν έχετε ξαναδεί τέτοιο γκολ σε αγώνα χαντμπολ!

Απανταχού λάτρεις του εν λόγω αθλήματος, μαζευτείτε καθώς δεν μας δίνεται συχνά η ευκαιρία να δούμε καταγεγραμμένο κάποιο Blooper απο τέτοιο αγώνα!

Έχει χαρακτηριστεί απο την εφημερίδα «Le Monde» ως ένα απο τα πιο ιδιαίτερα και ασυνήθιστα γκολ στην ιστορία του χάντμπολ (και όχι άδικα), στην αναμέτρηση των ομάδων Σαμπερύ και Ιβρί.

Tags: 

Αυτογκόλ απο τα λίγα!

Τα αυτογκόλ τα έχουμε φάει με το κουτάλι! Μέχρι και τραγικά λάθη απο παίκτες έχουμε συνηθίσει πια.

Αυτό που θα παρακολουθήσετε όμως στο βίντεο που ακολουθεί είναι άνευ προηγουμένου! Πρωταγωνιστής της εν λόγω υπέρμετρης γκάφας δεν είναι άλλος απο τον Ροντρίγκο Κερβέτι. Αυτό που έκανε πραγματικά δεν έχει ξανασυμβεί!

Ο γκολκίπερ της Κομουνικασιόνες, στην αναμέτρηση με την Ατλάντα έκανε το εξής απίστευτο! Προσπάθησε να πασάρει τη μπάλα σε συμπαίκτη με τα χέρια του και αντί αυτού την έβαλε κατευθείαν στα δίχτυα της...ομάδας του!

Δεν μας πιστεύετε; Δείτε και μόνοι σας!

Tags: 

Το απίστευτο σουτ του Χούλκ!

Τελικά αποδεικνύεται πως είναι όνομα και πράμα ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, ο οποίος μας έχει αφήσει άφωνους με τα τρομακτικά του σουταρίσματα!

Έχουν περάσει μόλις μερικές μέρες απο τότε που ο ποδοσφαρικός άσος διέλυσε - στην κυριολεξία - τα δίχτυα, βάζοντας έτσι γκολ στην αντίπαλη ομάδα και βγάζοντας σχεδόν Off τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Αυτή τη φορά όμως ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, ο νεαρός αθλητής κατάφερε με ένα δυνατό σουτ να διαλύσει εντελώς τη μπάλα, κάνοντας την κομματάκια!

Δείτε τα απίστευτα πλάνα:

Tags: