Σεπτέμβριος 2015

Ο πιο "μυρωδάτος" παίκτης του NBA.

Με αιχμηρές δηλώσεις αποφάσισε να εκφραστεί ο Τζάρεντ Ντάντλεϊ για τον άλλοτε συμπαίκτη του στους Μπόμπκατς, Άνταμ Μόρισον.

Ο νέος φόργουορντ των Γουίζαρντς και μέχρι πέρσι συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μπακς περιέγραψε γλαφυρά την απλυσιά του μουστακαλή άσου, ο οποίος αποφάσισε να σταμάτησει πρόωρα την καριέρα του κι τελικά έγινε προπονητής.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ντάντλεϊ, ο Μόρισον δεν έκανε ποτέ μπάνιο, φορούσε τις ίδιες τρεις μπλούζες όλο το χρόνο (χωρίς να τις πλύνει φυσικά) και όλη την ώρα μασούσε καπνό και μετά έφτυνε.

Tags: 

Ένας Δράκος στην Εθνική Ελλάδος

Οπως όλα δείχνουν η διαδοχή του Φώτη Κατσικάρη στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδος είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωσή της.Μετά την ολοκλήρωση του τουρνουά του Ευρωμπάσκετ τέθηκαν σε ισχύ οι διαδικασίες για να βρεθεί άξιος διάδοχος του για τη συνέχιση της ομολογουμένως καλής πορείας της ομάδας μας. Εχουμε όλοι μερίδιο ευθύνης για τον αποκλεισμό στο Ευρωμπάσκετ και πάνω απο όλα εγώ δήλωσε ο Φώτης Κατσικάρης.

Tags: 

'Εκανε περίπατο μέσα στην πίστα κατά τη διάρκεια Γκραν Πρι.

Έχει τύχει ανά τα χρόνια να δούμε διάφορα περίεργα περιστατικά και ευτράπελα κατά τη διάρκεια αθλημάτων και διάφορων αγώνων. Αυτό που θα παρακολουθήσετε όμως στο βίντεο που ακολουθεί, σίγουρα δεν έχει ξανατύχει!

Το περιστατικό συνέβη στη Σιγκαπούρη, κατά τη διάρκεια κούρσας σε Γκραν Πρι και πραγματικά άφησε διοργανωτές, αγωνιζόμενους και θεατές με το στόμα ανοιχτό! Ένας άντρας βρισκόταν μέσα στην πίστα και έκανε ατάραχος περίπατο ενώ πέρναγαν απο δίπλα του αγωνιστικά οχήματα με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Tags: 

Νεκρός μετά απο αγώνα πυγμαχίας ο Κομπόλο.

Μία νέα τραγωδία χτύπησε το χώρο της πυγμαχίας, μόλις δύο ημέρες μετά την αναπάντεχη απώλεια του Ντέβιντ Μπράουν στην Αυστραλία, ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια ενός αγώνα για το πρωτάθλημα της χώρας.

Ο λόγος για τον 22χρονο Μζβανέλε Κομπόλο, τον Νοτιοαφρικανό πυγμάχο, ο οποίος βγήκε νοκ άουτ απο τον Σιφενάτι Κάμπι και χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Φρέρε. Εκεί, μετά λύπης οι γιατροί διαπίστωσαν απλά το θάνατο του.

Tags: 

Βρέθηκε νεκρός πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Αχαρναϊκού

Βαθιά θλίψη αλλά και οργή έχει ξεσπάσει μετά την είδηση του αναπάντεχου θανάτου του πρώην προέδρου της ΠΑΕ Αχαρναϊκού, Γιώργου Μωυσιάδη, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός με μία σφαίρα στο κεφάλι, μέσα στο αμάξι του.

Η σορός του άτυχου άντρα εντοπίστηκε μέσα στο αμάξι του, σε ερημική περιοχή της Πάρνηθας. Οι Αρχές διεξάγουν λεπτομερή έρευνα για τον εντοπισμό οποιουδήποτε στοιχείου που θα μπορέσει να τους οδηγήσει στα χνάρια του ή των κακοποιών.

Tags: 

Κόκκινη κάρτα σε χρόνο ντε-τε.

Χρόνος-ρεκόρ θεωρείται ο χρόνος μέσα στον οποίο έλαβε και τα δύο χρώματα καρτών απο τον διαιτητή της αναμέτρησης μεταξύ Βορείου Ιρλανδίας και Ουγγαρίας.

Ο λόγος φυσικά για τον αμυντικό της Ντέρμπι Κάουντι, ο οποίος στην αρχή κλώτσησε ένα παίκτης της αντίπαλης ομάδας και μάλιστα εκτός φάσης, ενώ στην πορεία έπεσε άτσαλα πάνω σε έναν άλλο Ούγγρο, για να μπορέσει να σταματήσει την αντεπίθεση.

Tags: 

Το τελευταίο αντίο στο Στέλιο Μαρκούση.

Σε βαθύ πένθος έχει βυθιστεί η κοινωνία της Αλεξάνδρειας και όχι μόνο, με τον ξαφνικό θάνατο του Στέλιου Μαρκούση, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη διάρκεια προπόνησης απο ανακοπή καρδιάς.

Ο 18χρονος τερματοφύλακας είχε πάει για την πρώτη του προπόνηση με την ανδρική ομάδα της Βέροιας, κατά τη διάρκεια όμως συνέβη το αναπάντεχο και ο νεαρός ποδοσφαιριστής έπεσε στο έδαφος.

Συγκλονισμένοι είναι οικογένεια, φίλοι και συμπαίκτες με τον άδικο χαμό του 18χρονου, τα όργανα του οποίου αποφάσισε η οικογένεια πως θα δοθούν σε συνανθρώπους που χρειάζονται ζωή.

Tags: 

Ένα στάδιο πριν την εξάντληση τα διαρκείας του Ολυμπιακού.

Με επίσημη ανακοίνωση της, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως τα εισητήριας διαρκείας για την φετινή σεζόν έχουν σχεδόν τελειώσει, καθώς έχουν ήδη εξαντληθεί σε 17 Θύρες.

Όσα εισητήρια είναι πλέον διαθέσιμα, είναι τα εξής:

Θύρες 12,16 - 390€
Θύρες 14,15 - 490€
Θύρα 33 - 800€
Θύρες VIP & VVIP - 1400€ & 2500€

Να σημειωθεί φυσικά πως για την αγορά ενός εισητηρίου διαρκείας, είναι υποχρεωτική η συνδρομή μέλους, η οποία κυμαίνεται στα 50 ευρώ.

Tags: