Δεκέμβριος 2015

Η άγρια ματιά του Λεμπρόν.

Είναι γνωστό πλέον πως ο Λεμπρόν Τζέιμς δεν είναι και το αγαπημένο παιδί των φιλάθλων των Γουόριορς, γεγονός που έχει αρχίσει πλέον να αντιλαμβάνεται αισθητά και ο ίδιος και μάλιστα κατά τη διάρκεια ενός αγώνα!

Όπως βλέπετε και εσείς, μία φίλαθλος που καθόταν ακριβώς απο πίσω του στις κερκίδες ξεκίνησε να τον κοροϊδεύει, λέγοντας τον κλαψιάρη και κάνοντας και τη χαρακτηριστική κίνηση με τα χέρια της.

Tags: 

Φήμες περί ομοφυλοφιλίας του ντο Σάντος.

Χαμός έχει γίνει τις τελευταίες μέρες στο Μεξικό μετά απο δημοσίευμα που κυκλοφόρησε που θέλει τον Τζόναθαν ντος Σάντος να είναι ομοφυλόφιλος.

Όπως αναφέρεται μάλιστα στο ίδιο δημοσίευμα, ο άσος της Βιγιαρεάλ διατηρούσε δεσμό με τον συμπαίκτη του απο την Αργεντινή, Ματέο Μουσάκιο, ενώ οι φήμες λένε πως όσο καιρό αγωνιζόταν για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα, είχε σχέση με τον Τιαγκο Αλκάνταρα.

Tags: 

Όταν ο Αντετοκούμπο τραγούδησε Μπίμπερ!

Μπορεί να είναι ένας απο τους καλύτερους παίκτες αυτή τη στιγμή στο ΝΒΑ και να μας τρέλανε με το απίστευτο τριπλ-νταμπλ που έκανε το αήττητο των Γουόριορς να σπάσει, δεν παύει όμως να είναι ένα παιδί μόλις 21 ετών, που έχει όρεξη για χιούμορ και πλάκα!

Ο λόγος φυσικά για τον Γιάννη Αντετοκούμπο, ο οποίος κυκλοφόρησε ένα μικρό βιντεάκι όπου φαίνεται ο ίδιος να κάνει lip singing σε ένα τραγούδι του νεαρού ποπ σταρ Τζάστιν Μπίμπερ!

Tags: 

Τί συμβαίνει με τον Μέσι;

Ανησυχία και έντονο προβληματισμό έχουν δημιουργήσει οι εικόνες Λιονέλ Μέσι να κρατά το πίσω μέρος του ποδιού του, με εμφανή τα σημάδια του πόνου στο πρόσωπο του. Θα έλεγε κανείς πως κάποιος τους μάτιασε, καθώς ακολούθησε τον τραυματισμό του Νεϊμάρ.

Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Λεβερκούζεν, στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα. Ο Αργεντινός παίκτης είχε μόλις σκοράρει για την ομάδα του.

Παρόλο που η ενόχληση του ποδιού του ήταν φανερή, ο Μέσι δεν εγκατέλειψε την ομάδα του και συνέχισε κανονικά μέχρ το τέλος του αγώνα.

Tags: 

Απίστευτη κομπίνα απο τερματοφύλακα

Κάτι απίστευτο σκέφτηκε ένας τερματοφύλακας προκειμένου να εξασφαλίσει πως δεν κερδίσει η αντίπαλη ομάδα, με εικόνες που παραπέμπουν περισσότερο σε γήπεδο αλάνας και όχι σε επαγγελματική αναμέτρηση μεταξύ ομάδων.

Το περιστατικό αφορά τον τερματοφύλακα της Άουγκσπμουργκ, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Κολωνία. Μόλις η αντίπαλη ομάδα κέρδισε πέναλντι, ο τερματοφύλακας ένιωσε το κλοιό να στενεύει και έτσι ανέλαβε δράση...

Tags: 

Τελικός για Ολυμπιακό

Όλη η χρονιά παίζεται για τον Ολυμπιακό την επόμενη εβδομάδα μέσα στο σπίτι του το Καραισκάκη με 30.000 οπαδούς στο πλευρό του και έχοντας το πλεονέκτημα της ισοπαλίας ακόμη και της ήττας με διαφορά ενός γκόλ. Ο σχεδιασμός της χρονιάς έχει πιάσει τόπο μένοντας μέσα στους στόχους του και όντας αήττητος στο Ελληνικό Πρωτάθλημα.

Tags: