Ιανουάριος 2016

Αιχμές άφησαν τα σχόλια του Μελισσανίδης για τη διαιτησία

Η ΑΕΚ έδειξε το καλύτερο αθλητικό της προφίλ εχθές στον αγώνα της με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ, φέρνοντας το αποτέλεσμα 4-1, θέλοντας διακαώς να περάσει στα ημιτελικά του Κυπέλου Ελλάδας.

Εξοργισμένοι οι φίλαθλοι της Ένωσης, από τις αποφάσεις του ρέφερι Δελφάκη και κυρίως η απόφαση που έστειλε τον Μιχάλη Μπακάκη, στον πάγκο. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης φρόντισε να σχολιάσει με καυστικό τρόπο τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούν κάποιοι διαιτητές την σφυρίχτρα τους, απέναντι στην ομάδα του.

Tags: 

ΑΕΚ: Δεν ήρθε ο Μπράουν τη Δευτέρα

Αναβλήθηκε η άφιξη του Τζέι Κόβαν Μπράουν για την ΑΕΚ, ο οποίος θα ερχόταν το βράδυ της Δευτέρας, αλλά οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στις Ηνωμένες Πολιτείες δεν επέτρεψαν στον 25χρονο αθλητή της καλαθοσφαίρισης, να ταξιδέψει.

Η Ένωση αναμένεται να γνωστοποιήσει εκ νέου τη νέα ημερομηνία άφιξης του μεταγραφικού αποκτήματος της ομάδας και ανυπομονούν να αγωνιστεί με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα.

Tags: 

Ο Παναθηναϊκός εκδικάζει την προσφυγή του

Για την ποινή που επιβλήθηκε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Λεωφόρο και δεν έγινε ποτέ, κατέθεσαν προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, οι «πράσινοι».

Η «σκληρή» τιμωρία του Παναθηναϊκού, η οποία ήταν με πρόστιμο 190.000 ευρώ και 4 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, οι οποίες και εκτίθηκαν. Ο Παναθηναϊκός ελπίζει στη μείωση του προστίμου.

Η ενημέρωση της ΕΠΟ αναλυτικά έλεγε:

«Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 26/1/2016 και ώρα 16:00 θα συνεδριάσει το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας το οποίο θα ασχοληθεί με τις παρακάτω υποθέσεις:

Tags: 

Επιστροφή του Παπανικολάου στον Ολυμπιακό

Ο Κώστας Παπανικολάου επιστρέφει ξανά στον Ολυμπιακό, αφού η Μπαρτσελόνα δεν κάνει άλλη πρόταση για τον 26χρονο φόργουορντ.

Ύστερα από επικοινωνία του 26χρονου αθλητή με τους υπεύθυνους της ομάδας της Καταλονίας, εξήγησε ότι θέλει να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό και τους ζήτησε να μην χρησιμοποιήσουν το δικαίωμα που έχουν, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Ο Παπανικολάου θα υπογράψει σήμερα στον Ολυμπιακό, αφού ενημερώσει επίσημα η ισπανική ομάδα την απόφαση του.

Tags: 

Στον Παναθηναϊκό ο Μαμούτε

«Την Τετάρτη υπογράφει το συμβόλαιο του, ο Μαμούτε με τους πράσινους», ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Μας έρχεται με την μορφή δανεισμού από την Γκρέμιο, ο Γιούρι Σόουζα Αλμέδα επιθετικός ποδοσφαιριστής, ο οποίος αν και μικρός σε ηλικία έχει 24συμμετοχές και τρία τέρματα από το 2011, ενώ ξανά υπήρξε δανεικός, στην Μποταφόγκο το 2014, όπου με την φανέλα της έκανε 17εμφανίσεις.

Ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται με την φανέλα του διεθνή της Κ20 Βραζιλίας, ο οποίος μετράει 12αγώνες και τρία γκολ ενάντια στη «σελεσάο»

Tags: 

Νέο αίμα στον Δικέφαλο...

Νέο αίμα στον Δικέφαλο...
Πράσινο φως άναψε για τον παίκτη Τσαρλς Ενζόγκμπια, από την Άστον Βίλα, ο οποίος θα φορέσει σύντομα την κιτρινομαύρη φανέλα.
«Ανήκω ακόμα στην αγγλική ομάδα», δήλωσε ο Ενζόγκμπια, «αλλά θα χαρώ να αγωνιστώ δίπλα σε Έλληνες και να πάμε την ομάδα εκεί που άνηκε κάποτε, έχω διαβάσει την ιστορία της ομάδας και είναι τιμή να βρεθώ έστω και σε έναν αγώνα μαζί με αυτούς που έχουν ψυχή και την κρατάνε ακόμα ζωντανή».

Tags: