Φεβρουάριος 2016

Εκτός του Europa League ο Ολυμπιακός

Αποκλείστηκε ο Ολυμπιακός, η ομάδα του Μάρκο Σίλβα έχασε με 2 – 1 από την Άντερλεχτ στην παράταση, ενώ όλοι πίστευαν πως θα πανηγυρίσουν, καθώς στην κανονική διάρκεια του παιχνιδιού κέρδισε με 1 – 0 ισοφαρίζοντας προσωρινά το σκορ με το οποίο είχαν επικρατήσει οι Βέλγοι στο πρώτο ματς.

Το σκορ άνοιξε στο 29’ ο Κώστας Φορτούνης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση. Εκεί οι «ερυθρόλευκοι» νικήθηκαν από την κούραση με αποτέλεσμα ο Ατσεαμπόνγκ να σκοράρει δύο φορές στο 103’ και το 112’ και να οδηγήσει την ομάδα του στους «16» της διοργάνωσης.

Tags: 

Αρνήθηκε την πρόταση 12 εκατ. ευρώ για τον Ιντέγε ο Ολυμπιακός

Μυθική πρόταση για τον Ιντέγε Μπράουν φέρεται να έφτασε προ ημερών στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Τουλάχιστον αυτό αναφέρει η «Live Sport», η οποία τονίζει σε σημερινό δημοσίευμά της ότι σύλλογος από την Κίνα έκανε επίσημη κρούση στους Πειραιώτες προσφέροντάς τους το ποσό των 12 εκατ. ευρώ για να κάνει δικό του τον Νιγηριανό επιθετικό.

Tags: 

Ισοπαλία απέσπασε ο ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό

Με το σκορ της ισοπαλίας «εφοδίασε» της αποσκευές του ο δικέφαλος του Βορρά και πήρε το δρόμο της επιστροφής, αφήνοντας πικρία τους φίλαθλους του Παναθηναϊκού.

Μετά το ντέρμπι ο Παναθηναϊκός με τον ΠΑΟΚ και το ισόπαλο αποτέλεσμα στη Λεωφόρο, όλοι οι φίλαθλοι του «τριφυλλιού» αναρωτιούνται τι άλλο θα πρέπει να γίνει, προκειμένου να νικήσει μέσα στο «σπίτι» της η ομάδα τους.

Tags: 

O Σίλβα ζητά νίκη από την ομάδα του

Την νίκη από το πρώτο παιχνίδι ζητά ο Σίλβα από τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι που θα παραταχθεί το βράδυ της Πέμπτης (20:00) στο «Κονστάντ Βαντε Στοκ», εναντίον της στην Άντερλεχτ.

Ο Πορτογάλος προπονητής, όπως διατράνωσε, δεν σκέφτεται κανένα άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης, προκειμένου να βάλει από το πρώτο κιόλας ματς της φάσης των «32» του Eurοpa Leagueα τις βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Tags: 

«Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο» Τόνισε ο Βάργκας

Ο Ρόναλντ Βάργκας σκόραρε στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό και χάρισε στην ομάδα του τη νίκη. Ο Βενεζουελάνος μεσοεπιθετικός μίλησε στην εφημερίδα «Ώρα για Σπορ» και τόνισε ότι το ντέρμπι θα αποτελέσει μέρος της ιστορίας, ενώ υποστήριξε ότι η «Ένωση» βρίσκεται στον σωστό δρόμο.

Tags: 

Νέο συμβόλαιο ζητά ο Φορτούνης με τον Ολυμπιακό

Την καλύτερη χρονιά της καριέρας του διανύει ο Κώστας Φορτούνης, κερδίζοντας δικαίως τον χαρακτηρισμό ως ο νέος ηγέτης του Ολυμπιακού.

Φυσική εξέλιξη λοιπόν, είναι ο διεθνής μεσοεπιθετικός να προσελκύει το ενδιαφέρον ομάδων και στο εξωτερικό, με τη Λεβερκούζεν να τον «φλερτάρει» κατάματα.

Ο 24χρονος Τρικαλινός, πάντως δεν δείχνει διατεθειμένος να αφήσει την ερυθρόλευκη φανέλα για να επιστρέψει στη Γερμανία, όπου είχε αγωνιστεί τρία χρόνια με τη φανέλα της Καϊζερσλάουτερν.

Tags: 

Oι δηλώσεις του Μπουφόν

Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν αν και τερματοφύλακας του ποδοσφαίρου δηλώνει, λάτρης του τένις και οπαδός του Ρότζερ Φέντερερ.
Εμπνέεται από τον κορυφαίο Ελβετό τενίστα, Ρότζερ Φέντερερ και προτρέπει τους συμπαίκτες του, να κάνουν το ίδιο, στον αγώνα ντέρμπι, του Σαββάτου (13/2), με την Νάπολι, ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει προετοιμασία.

Tags: 

Προβλήματα στην προπόνηση της ΑΕΚ σήμερα

Ο Ρόναλντ Βάργκας υπέστη διάστρεμμα στον αριστερό αστράγαλο και ο Μιγκέλ Κορδέρο αποχώρησε με ενοχλήσεις στον δεξιό δικέφαλο και ως εκ τούτου αμφότεροι πολύ δύσκολα θα βρίσκονται στη διάθεση του Πογιέτ στο ματς της Κυριακής με τον Ατρόμητο, για την 21η αγωνιστική της Super League.

Tags: 

Μνημόσυνο για τα θύματα της θύρας 7

Το Σάββατο στις 6/02/2016 θα τελέσει μνημόσυνο για την μνήμη των θυμάτων της θύρας 7 ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Με σεβασμό προς την μνήμη των θυμάτων, καλούνται όλοι οι οπαδοί του Ολυμπιακού να παρευρεθούν στο γήπεδο τους, στις 14:00, όπου θα ξεκινήσει η μνημόσυνη ακολουθία για τους 21 άτυχους φίλαθλους που έχασαν την ζωή τους άδικα στις 8 Φεβρουαρίου 1981.

Μια από τις χειρότερες μέρες στην ιστορία του αθλητισμού έχει γραφτεί εκείνη η μέρα, στην οποία 21 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 55 τραυματίστηκαν στο Στάδιο Γεώργιος Καραϊσκάκης στο Νέο Φάληρο.

Tags: