Μάιος 2016

Μάχη για το έπαθλο δίνει ο Παναθηναϊκός

Έπειτα από δύο παιχνίδια όπου νικητές αναδείχθηκαν οι φιλοξενούμενοι, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός συγκρούονται απόψε (19.30, OTE Sport 4) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον τρίτο τελικό των πλέι οφ της Basket League.

Οι δύο ομάδες έχουν κάνει το ένα από τα τρία βήματα που χρειάζονται για την κατάκτηση του τίτλου και απόψε μάχονται για τη δεύτερη νίκη. Στόχος του Ολυμπιακού είναι να υπερασπιστεί την έδρα του, ενώ ο Παναθηναϊκός θα κυνηγήσει το δεύτερο «break» με στόχο να μεταφέρει τη σειρά στο ΟΑΚΑ και να κλειδώσει το πρωτάθλημα.

Tags: 

«Φώτα» νίκης στην Λεωφόρο

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 3-0 της ΑΕΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης» σε παιχνίδι για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League και συγκατοικεί με τον ΠΑΟΚ στην πρώτη θέση έχοντας 7 βαθμούς.

Η ΑΕΚ δημιούργησε την πρώτη καλή στιγμή στο 7’ με τον Μάνταλο, όμως ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που σκόραρε τέσσερα λεπτά μετά. Στο 11’ ο Λουντ πάσαρε στον Μπεργκ, αυτός έκανε τακουνάκι η μπάλα βρήκε το πόδι του Ντιντάκ και επέστρεψε στον Λουντ που με σουτ από πλάγια θέση άνοιξε το σκορ.

Tags: 

Επικράτησε ο Παναθηναϊκός του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ

Ο Παναθηναϊκός έκανε το πρώτο βήμα για την φετινή κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλήματος της Basket League. Οι «πράσινοι» επικράτησαν 83-81 του Ολυμπιακού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και εκμηδένισαν το πλεονέκτημα έδρας των «ερυθρόλευκων».

Tags: 

Σήκωσε κύπελλο η «Πόλη»

Η ΑΕΚ επικράτησε 2-1 του Ολυμπιακού στον τελικό του ΟΑΚΑ και κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας. Για την Ένωση σκόραραν οι Μάνταλος (39’) και Τζεμπούρ (51’) και χάρισαν στους «κιτρινόμαυρους» το 15ο τρόπαιο στην ιστορία τους, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» μείωσαν στο 85’ με τον Τσόρι Ντομίνγκες.

O Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την υπεροχή που είχε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και προδόθηκε από τα κενά στην άμυνά του. Στο τέλος του αγώνα μείωσε και έβαλε «φωτιά» στο ματς, όμως δεν στάθηκε ικανό για να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση.

Tags: 

Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει ο Καμπιάσο

Ο Εστέμπαν Καμπιάσο φαίνεται ότι περνάει καλά στον Ολυμπιακό και δεν θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα.

Ο Αργεντινός κεντρικός μέσος του Ολυμπιακού έκανε δηλώσεις σε σερβική ιστοσελίδα και τόνισε πως θα παραμείνει στο Λιμάνι και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

«Απολαμβάνω το γήπεδο και είμαι καλά σωματικά και πνευματικά. Θα βρίσκομαι και τη νέα σεζόν στον Ολυμπιακό . Αισθάνομαι εξαιρετικά. Είχαμε μία εκπληκτική σεζόν και κυριαρχήσαμε στην Ελλάδα με μόλις μία ισοπαλία και μία ήττα. Χάσαμε την ευκαιρία να κάνουμε περισσότερα πράγματα στην Ευρώπη, αλλά δεν ήταν εύκολο».

Tags: 

Αύριο στις 21:30 θα διαδοθεί ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας

Το παιχνίδι που θα κρίνει τον φετινό Κυπελλούχο Ελλάδας στο ποδόσφαιρο ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί το Σάββατο στις 20:30 στο ΟΑΚΑ.

Η διεξαγωγή του αγώνα είναι πλέον αμφίβολη, λόγω της 48ωρης απεργίας που προκήρυξαν ΓΣΣΕ και ΑΔΕΔΥ για το Ασφαλιστικό! Στην ΕΠΟ εξετάζουν την αναβολή του αγώνα, ενώ προς αυτή την κατεύθυνση κινείται και ο ΟΤΕ, που έχει τα δικαιώματα.

Να σημειωθεί πως αν δεν αναβληθεί ο αγώνας, θα μεταδοθεί κατά πάσα πιθανότητα χωρίς περιγραφή, καθώς 48ωρη απεργία κήρυξε και η ΠΟΕΣΥ.

Tags: 

Σε ετοιμότητα κρατά τους παίκτες ο Μάρκο Σίλβα

Ο Μάρκο Σίλβα κρατά σε ετοιμότητα τους παίκτες του Ολυμπιακού εν όψει του τελικού Κυπέλλου το Σάββατο στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε στους ποδοσφαιριστές του στο περιθώριο της προπόνησης.

«Έχει μείνει ένα παιχνίδι, ο τελικός του Κυπέλλου, για να ολοκληρώσουμε τη χρονιά και όλοι θέλουμε πολύ και το Κύπελλο. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό προκειμένου να πάρουμε και αυτό το τρόπαιο, ώστε να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο η χρονιά» ανέφερε αρχικά ο 38χρονος τεχνικός, σύμφωνα με το Goal, και πρόσθεσε:

Tags: