Οκτώβριος 2016

Ετοιμάζεται για την ΑΕΚ ο Τζαβέλλας

Όχι, ο Γιώργος Τζαβέλλας δεν ετοιμάζεται για μεταγραφή.

Ξεπέρασε τον τραυματισμό του (μερική ρήξη συνδέσμων) και σήμερα προπονήθηκε για πρώτη φορά με την υπόλοιπη ομάδα του ΠΑΟΚ, ανεβάζοντας στροφές εν όψει του κυριακάτικου ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ευχάριστα νέα και για τους Εβγέν Σάκχοφ και Μάριν Λέοβατς που γυμνάστηκαν κανονικά.

Στο μεταξύ, όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στη Λάρισα χθες για το Κύπελλο έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας με τρέξιμο στο γήπεδο και ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Εντοπίστηκαν οι οπαδοί της Βαλένθια που πέταξαν μπουκάλια σε ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα

Φωτογραφίες από τους οπαδούς που πέταξαν μπουκάλια στους παίχτες της Μπαρτσελόνα στο ματς του Σαββάτου, έχουν στα χέρια τους οι υπεύθυνοι της Βαλένθια.
 
Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, οι «ένοχοι» έχουν βρεθεί και μέσα στις επόμενες ώρες, μετά από συνεργασία με την αστυνομία θα έχουν εξακριβωθεί τα στοιχεία των δύο ατόμων. 

Οι διοικούντες την Βαλένθια σκέφτονται ποια θα είναι η τιμωρία που θα τους επιβάλουν με βέβαιη την απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο, ενώ δεν έχει ξεκαθαριστεί το χρονικό διάστημα του αποκλεισμού αυτού.

Χωρίς Μπεργκ ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Σταντάρ Λιέγης

Μία σημαντική απώλεια θα έχει ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Σταντάρ Λιέγης.

Ο Μάρκους Μπεργκ δεν προπονήθηκε την Τετάρτη για να προστατευτεί, αλλά τελικά αυτό δεν ήταν αρκετό για τον Σουηδό.

Το βράδυ ο επιθετικός των πρασινων ανέβασε πυρετό με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ άουτ για την αποψινή (20/10) αναμέτρηση.

Εκείνο που μένει να δούμε είναι πως θα προσαρμόσει τα πλάνα του ο Αντρέα Στραματσόνι ενόψει του αγώνα.

Football League: Έκτακτο Δ.Σ. αύριο για το πρωτάθλημα

Έκτακτο διοικητικό συμβούλιο για αύριο το μεσημέρι (14:00) προγραμμάτισε η Football League, προκειμένου να αποσαφηνιστεί αν επιτέλους θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. 

Η υπόθεση έχει γίνει κουραστική και καταντά γελοία με τις συνεχείς παλινωδίες και τον ερασιτεχνισμό που επιδεικνύεται, καθώς μόλις χθες ανακοινώθηκε ότι η πρώτη σέντρα για τη νέα περίοδο θα γίνει το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Σήμερα όμως έγινε γνωστό ότι ενδέχεται να υπάρξει νέα αναβολή, επειδή ακόμη δεν έχει βρεθεί κεντρικός χορηγός για τη διοργάνωση. 

23.000.000 ευρώ ετησίως για Ρονάλντο!

Είναι ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης της από το 2009 μέχρι σήμερα. Με την φανέλα αναμένεται να βάλει "τίτλους τέλους" στην καριέρα του, αν όλα κυλήσουν φυσιολογικά. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν το κουνάει... ρούπι από τη Ρεάλ Μαδρίτης και δεν έχει κανένα λόγο άλλωστε. Παίζει στην Πρωταθλήτρια Ευρώπης, είναι ο πρώτος σε μια ομάδα αστεριών και συν τις άλλοις ετοιμάζεται να υπογράψει νέο ηγεμονικό συμβόλαιο.

Η ΕΟΚ αποβάλλει από την Α1 διεθνείς Ελληνες διαιτητές

Η Ελληνική Ομοσπονδία πιθανότατα θα προχωρήσει σε αποκλεισμό τεσσάρων Ελλήνων διεθνών διαιτητών με αφορμή τη συμμετοχή τους σε διοργανώσεις της Euroleague. Το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται με αφορμή την κόντρα της FIBA και της Euroleague.

Ο "Μάγος" ξαναέπαιξε μπάλα

Ο Ζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβέιρα φόρεσε ξανά τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια σε ηλικία 44 ετών, στη φιλική αναμέτρηση της Σάντος με την Μπενφίκα στο "Βίλα Μπελμίρο".

Η φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στη Σάντος και την Μπενφίκα (1-1), στο "Βίλα Μπελμίρο" του Σάο Πάουλο, σηματοδότησε το αποχαιρετιστήριο ματς του Λέο, ποδοσφαιριστή που έχει φορέσει τη φανέλα τόσο της βραζιλιάνικης όσο και της πορτογαλικής ομάδας αλλά και τα 100στά γενέθλια του γηπέδου της ιστορικής ομάδας.

Για αυτό νευρίασε ο Τζέιμς!

Η απόφαση του Αργύρη Πεδουλάκη να διώξει τον Μάικ Τζέιμς από την προπόνηση του Σαββάτου ήταν ο λόγος που εξόργισε τον Αμερικανό γκαρντ, με αποτέλεσμα να ρίξει γροθιά σε τζαμαρία του ΟΑΚΑ και να “κόψει”άσχημα το χέρι του. Τι προηγήθηκε όμως πριν από την έκρηξη του Τζέιμς; Το παρασκήνιο της υπόθεσης αποκαλύφθηκεστη σημερινή εκπομπή “Το 10 το κακό”του Sport24 Radio.

Πέντε σε απολογία από τη Super League

Πέντε ΠΑΕ κάλεσε σε απολογία για την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου ο αθλητικός δικαστής της Super League, προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους στα παιχνίδια τους για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Πρόκειται για τις ΠΑΕ Ηρακλής, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Πανιώνιος και ΠΑΟΚ, που θα απολογηθούν ενώπιον του πρωτοβάθμιου μονομελούς πειθαρχικού οργάνου στις 15:30.

Αναλυτικά :

Τρέχει το γηπεδικό ο Σαββίδης

Σύμφωνα με τη «Sport Day» Ο Ιβάν Σαββίδης θέλει να δρομολογήσει εξελίξεις γύρω από το θέμα του γηπέδου.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, ο ισχυρός άντρας της ομάδας είχε επαφές με τους συνεργάτες του κάνοντας γνωστά τα σχέδιά του για τη δημιουργία ενός νέου σύγχρονου γηπέδου.
Πάντως, η ιδέα για την ανακατασκευή της Τούμπας είναι ψηλά στην ατζέντα ενώ εξετάζονται κι άλλοι χώροι.