Φεβρουάριος 2017

Κύπελλο Ελλάδας: Οι διαιτητές των επαναληπτικών

Το επόμενο διήμερο θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδας, σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοίνωσε η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ.
Επίσης σήμερα η επιτροπή διαιτησίας της ομοσπονδίας ανακοίνωσε τους διαιτητές των αγώνων αυτών:

ΤΕΤΑΡΤΗ (01/03)
17:15 Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός (0-4) Διαιτητής: Ιωάννης Νεοφυτιάδης (Κορινθίας)
19:30 ΑΕΚ-Πλατανιάς (0-0) Διαιτητής: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Με το κεφάλι ψηλά "έφυγε" ο ΠΑΟΚ

Το φετινό ταξίδι για τον ΠΑΟΚ στην Ευρώπη ολοκληρώθηκε στην 'Veltins Arena' και την ισοπαλία 1-1 με τη Σάλκε. Η γερμανική ομάδα έχοντας νικήσει 3-0 στην Τούμπα, προχωρά στους '16' του Europa League, με τον Δικέφαλο να κερδίζει τις εντυπώσεις και τους παίκτες του να αποθεώνονται από τους 4.000 περίπου οπαδούς τους.

Το ζητούμενο για την ομάδα της Θεσσαλονίκης από το ταξίδι της στη Γερμανία, ήταν μια καλή εμφάνιση και μια νίκη, περισσότερο για το γόητρο, καθώς το αποτέλεσμα έξι ημέρες πριν στην Τούμπα, είχε κάνει απαγορευτικά όποια όνειρα πρόκρισης.

«Φονικό» το πόδι του Πρίγιοβιτς!

Ο Αλεξάντρ Πρίγιοβιτς μετρούσε τρία γκολ στις πρώτες πέντε συμμετοχές του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, που ήταν όλες ως αλλαγή. Ο 26χρονος επιθετικός βρέθηκε για πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα των 'ασπρόμαυρων' στο παιχνίδι με τη Βέροια και σημείωσε δυο γκολ, με τους αριθμούς του να είναι εντυπωσιακοί.

Ο Πρίγιοβιτς έχει στο ενεργητικό του ένα γκολ κάθε 42 αγωνιστικά λεπτά.

Μπέος: «Φορέστε χειροπέδες στον Σπανό»

Οι ατάκες του Αχιλλέα Μπέου, προς τον Γιώργο Σπανό έκλεψαν την παράσταση στη σημερινή εκδίκαση του 'Κoriopolis' στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Στη διαδικασία εξετάστηκε ως μάρτυρας, ο πρόεδρος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός και όταν η εξέταση έφθασε στο φερόμενο ως στημένο παιχνίδι Ολυμπιακός Βόλου-Ατρόμητος το 2011, ήρθε το ρεσιτάλ Μπέου.

Θεσσαλονίκη χωρίς... νίκη σε 15 ματς για την ΑΕΚ!

Το τελικό 2-2 της ΑΕΚ με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο για την 20η αγωνιστική της Super League, έδωσε συνέχεια σε ένα απίστευτο αρνητικό σερί για τον "Δικέφαλο".

Ολυμπιακός - ΑΕΛ: Αλλάζει όλη την ενδεκάδα ο Μπέντο!

Ο Ολυμπιακός στρέφει πλέον την προσοχή του στον αυριανό αγώνα πρωταθλήματος με τη Λάρισα, με τους 'ερυθρόλευκους' να φιλοξενούν τη θεσσαλική ομάδα στο Καραϊσκάκη. Οι πρωταθλητές αφήνουν πίσω τους το ματς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο και ο Πάουλο Μπέντο σχεδιάζει τα πλάνα του για την αυριανή αναμέτρηση, λίγες μέρες πριν από το πρώτο παιχνίδι με την Οσμανλίσπορ για το Γιουρόπα Λιγκ.

Σκάνδαλο ντόπινγκ σε ελληνική ΠΑΕ! Ο πρόεδρος... έβαζε βιταμίνες στις πορτοκαλάδες

Μια υπόθεση με... βιταμίνες, τις οποίες έδιναν στους παίχτες και αυτοί έτρεχαν ασταμάτητα αποκάλυψε η 'Δίκη στον ΣΚΑΪ' με δύο ηχητικά ντοκουμέντα. Αυτά περιλαμβάνονται στο Koriopolis 2 και σχετίζονται με υπόθεση ντόπινγκ!