Μάιος 2019

Η Τσέλσι κερδίζει το Europa League

Στο τέλος, ακόμη και οι δεισιδαιμονίες του Maurizio Sarri βγήκαν έξω από το παράθυρο. Ο Ιταλός συνήθως αρνείται να προχωρήσει στην επιφάνεια του παιχνιδιού, αν και δεν μπορούσε να περιέλθει στον τελικό σφύριγμα. Ο Sprinting προς τα εμπρός στο χλοοτάπητα, τα χέρια που ανέκυψαν με θρίαμβο, ο προπονητής της Chelsea προτίμησε το πρώτο μεγάλο τρόπαιο μιας καριέρας που έχει διαρκέσει δύο δεκαετίες. Ήταν δύσκολο να τον συγχωρήσω.

Ο Pep Guardiola θα εγκαταλείψει το Μάντσεστερ Σίτι για να διαχειριστεί τη Γιουβέντους

Ο Guardiola οδήγησε την Μάντσεστερ σε μια πρωτοφανή τριάδα της Premier League, του FA Cup και του Carabao Cup αυτή τη σεζόν.

Αρκετά ιταλικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι ο Ισπανός θα αντικαταστήσει τον Massimilano Allegri, ο οποίος εγκαταλείπει τη Juve στο τέλος αυτής της σεζόν.

"Αυτή η φήμη είναι αβάσιμη", δήλωσε ο Galassi στο Sky Italia.

Ο Guardiola υπέγραψε πέρυσι παράταση της συμφωνίας του με τον όμιλο της Premier League και ανατέθηκε στο Etihad Stadium μέχρι το 2021.

Το κοινό σημείο Τσίπρα και Μητσοτάκη είναι η....

Ο Πρωθυπουργός έδωσε μια ραδιοφωνική συνέντευξη και μίλησε για όλα τα γνωστά πολιτικά θέματα, τις ερχόμενες ευρωεκλογές στις 26/5, τη στάση των άλλων κομμάτων και την εξωτερική πολιτική της Ελλάδας.

Αυτό που ξέχώρισε σε αυτή τη συνέντευξη ήταν η αποκάλυψη για ένα και ίσως μοναδικό κοινό που έχει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Αυτό είναι η αγάπη τους για την ομάδα της Λίβερπουλ. Ο κ. Τσίπρας είπε ότι από μικρό παίδί ήταν με την Λίβερπουλ και του άρεσε να παρακολουθεί αγγλικό ποδόσφαιρο.

Ο Νίκος Μαχλάς μιλά για τη μεγαλύτερη δυσκολία της ζωής του.

Ο παλαίμαχος άσσος του ποδοσφαίρου Νίκος Μαχλάς που σταδιοδρόμησε και μεγαλούργησε στις Ολλανδικές ομάδες Άγιαξ και Φίτεσε, έδωσε συνέντευξη σε ολλανδικό περιοδικό και μίλησε για άγνωστες πτυχές της μέχρι τώρα ζωής του. Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση, περιέγραψε το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε ο μεγάλος του γιος με την καρδιά του τα τελευταία τέσσερα χρόνια και το οποίο τον απορρόφησε ολοκληρωτικά και του στέρησε το αβίαστο χαμόγελο και την ξεγνοιασιά των προηγούμενων χρόνων.