Ιούλιος 2019

Κυρίδου και Μπούρμπου κέρδισαν χρυσό για την Ελλάδα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας U23

Η Μαρία Κυρίδου και η Χριστίνα Μπούρμπου κέρδισαν το χρυσό μετάλλιο κατά τη διάρκεια του τελικού 2000m του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας U23, το οποίο έλαβε χώρα στη Φλόριντα, ΗΠΑ.

Κυρίδου και Μπούρμπου τελείωσαν πρώτες με μια περίοδο 07.11.67 ", ακολουθούμενη μόνο από το δίδυμο που αντιπροσωπεύει τη Νότια Αφρική και τη Ρωσία.

Οι δύο Ελληνίδες αθλήτριες από τη Θεσσαλονίκη συμμετείχαν στο φετινό διαγωνισμό, μεταξύ εκατοντάδων άλλων αθλητών που εκπροσωπούν περισσότερες από 50 χώρες.

Ο Tendayi Darikwa εξηγεί τη δύσκολη πρόκληση που θα αντιμετωπίσει η Nottingham Forest ενάντια στον Ολυμπιακό

Το σπίτι του Ατρόμητου, στο Περιστέρι, διαφώνησε με τα σχόλια για την ποιότητα του σταδίου που αντιμετώπισε η Nottingham Forest, στο πρώτο φιλικό τους.

Ένα πολύχρωμο συνονθύλευμα από ταράτσες και περίπτερα, που περιβάλλονταιι από τους κυλινδρικούς λόφους και από ένα συνδυασμό τόσο βιομηχανικών όσο και οικιστικών κτιρίων, το στάδιο χωρητικότητας 10.000 δεν μοιάζει με τίποτα με αυτό που οι Κόκκινοι θα επισκεφθούν στο Πρωτάθλημα τους ερχόμενους μήνες.

Ο Adrien Rabiot πάει στη Juventus από την Paris St-Germain

Η Γιουβέντους αναμένεται να ολοκληρώσει την υπογραφή του γηπεδούχου της Γαλλίας, Adrien Rabiot, τις επόμενες 48 ώρες.

Η σύμβαση του 24χρονου με την Paris St-Germain έληξε στις 30 Ιουνίου, αφήνοντας τον ελεύθερο να υπογράψει για αντίπαλες ομάδες.

Ο προπονητής PSG Thomas Tuchel αρνήθηκε να πάρει τον Rabiot από τον περασμένο Δεκέμβριο, αφού κατέστη σαφές ότι δεν ήταν διατεθειμένος να παρατείνει την παραμονή του στο club.

Το 2018, ο Rabiot αρνήθηκε να αναφερθεί στον κατάλογο αναμονής της Γαλλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο, αφού δεν είχε πάρει μέρος στην ομάδα.