Σεπτέμβριος 2021

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τιμά τον θρύλο του Ελληνικού Μπάσκετ Βασίλη Σπανούλη

Ο πρωταθλητής του ΝΒΑ και νυν MVP Γιάννης Αντετοκούνμπο αποτίει φόρο τιμής στον Έλληνα θρύλο Βασίλη Σπανούλη τη Δευτέρα αφού τιμήθηκε μετά την αποχώρησή του από το επαγγελματικό μπάσκετ.

Ο Έλληνας παίκτης του ΝΒΑ εμφανίστηκε στον τηλεοπτικό τοίχο κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, απευθυνόμενος στον πρώην συμπαίκτη του στην ελληνική εθνική ομάδα, λέγοντας ότι δεν θα υπήρχε χωρίς το «Kill Bill» (παρατσούκλι του Σπανούλη).

Το Rally Acropolis εντυπωσιάζει τους φαν!

Το ιστορικό Ράλι Ακρόπολης, μέρος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι, επέστρεψε στην Ελλάδα την Πέμπτη μετά από οκτώ χρόνια απουσίας με μια ειδική σκηνή ευχάριστη για τον κόσμο γύρω από την κεντρική πλατεία Συντάγματος της Αθήνας.

Ο υπερασπιστής πρωταθλητής και ηγέτης της βαθμολογίας, Sebastien Ogier ολοκλήρωσε το κύκλωμα ως ο γρηγορότερος οδηγός της ημέρας, παρακολουθούμενος από χιλιάδες οπαδούς καθώς σκαρφάλωνε μπροστά από το κοινοβούλιο της Ελλάδας και έφτασε τα 51,5 δευτερόλεπτα.

Ο Στράτος Νικολαΐδης κατέκτησε το χάλκινο στη σφαίρα F20 στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο

Ο Ευστράτιος (Στράτος) Νικολαΐδης πήρε το χάλκινο στη σφαιροβολία F20 στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο την Τρίτη, δίνοντας στην Ελλάδα ένα δεύτερο μετάλλιο στην πίστα και το έκτο συνολικά στο Τόκιο.

Ο Νικολαΐδης σημείωσε 15,93 μέτρα στη δεύτερη προσπάθειά του, πίσω από τον Ουκρανό Maksym Koval (στα 17,34μ., Παγκόσμιο ρεκόρ) και τον Oleksandr Yiarovyi (17,30μ.).

Ο τελικός περιελάμβανε έναν ακόμη Έλληνα αθλητή, τον Λεόντιο Στεφανίδη, ο οποίος ήρθε τέταρτος, με 15,75μ.